Muziekdag 15 april 2023

 

MUZIEKDAG 2023                                   

De Muziekdag Hoek van Holland 2023 wordt gehouden op zaterdag 15 april 2023 in het Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ aan de Mercatorweg 50 te Hoek van Holland. De dag, die georganiseerd wordt door de ‘Stichting Muziekdag Hoek van Holland’ begint afhankelijk van het aantal inschrijvingen op z’n vroegst rond de klok van 10.00 uur en duurt tot het eind van de middag. De deelnemers worden beoordeeld door een vakkundige jury verbonden aan één van de Nederlandse conservatoriums. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de juryrapporten, maar net daarvoor vindt er een concertje plaats waarmee wij willen laten zien waartoe het kan leiden als gegeven talenten optimaal gebruikt worden.    

Deelname staat open voor individuele beoefenaars van de instrumentale amateurmuziek, in principe vanaf 8 jaar, of voor groepen (max. bestaand uit 8 personen).  Ook studenten die zitten op een vooropleiding van een conservatorium of op het conservatorium kunnen meedoen! Van die laatste groep mogen ook studenten meedoen die de klassiek zangkunst beoefenen. Er kan ingeschreven worden vanaf 1 december tot zaterdag 18 maart 2023. 

Meer informatie o.a. over de inschrijfkosten, begeleidingspianist, ed., is te lezen in de ‘Info Muziekdag 2023’ hieronder.

Geluidsfragmenten van 2022 zijn te beluisteren op: schotaudio.nl/muziekdag2022 – wachtwoord:  MuzD@g2022# , in het programmaboekje kun je lezen wat ze spelen.  – Veel luisterplezier! –                                                                                                     

Klik op onderstaande link voor de download van:

Info Muziekdag 2023

Inschrijfformulier Muziekdag 2023

Reglement Muziekdag 2023

Programmaboekje 2022

Mochten er na alles gelezen te hebben toch nog vragen zijn, mail dan naar:  jpschot@upcmail.nl

 

Reacties zijn gesloten.