Muziekdag Hoek van Holland 2024

                  

De Muziekdag HvH 2024 wordt gehouden op zaterdag 6 april 2024 in het Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ aan de Mercatorweg 50 te Hoek van Holland. De dag, die georganiseerd wordt door de ‘Stichting Muziekdag Hoek van Holland’, begint afhankelijk van het aantal inschrijvingen op z’n vroegst rond de klok van 10.00 uur en duurt tot het eind van de middag. De deelnemers worden beoordeeld door een vakkundige jury verbonden aan één van de Nederlandse conservatoriums. De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de juryrapporten, maar net daarvoor vindt er een concertje plaats waarmee wij willen laten zien en horen waartoe het kan leiden als gegeven talenten optimaal gebruikt worden.    

Deelname staat open voor individuele beoefenaars van de instrumentale amateurmuziek, in principe vanaf 8 jaar, of voor groepen (max. bestaand uit 8 personen).  Ook studenten die zitten op een vooropleiding van een conservatorium of op het conservatorium kunnen meedoen! Van die laatste groep mogen ook studenten meedoen die de klassiek zangkunst beoefenen. Er kan ingeschreven worden vanaf 1 december tot zaterdag 11 maart 2024. 

Meer informatie o.a. over de inschrijfkosten, begeleidingspianist, ed., is te lezen in de ‘Info Muziekdag 2024’ hieronder.

Geluidsfragmenten van 2023 zijn te beluisteren op:

http://e.pc.cd/vwwotalK  – wachtwoord: DitwasdeMuz13kdag2023,

in het programmaboekje kun je lezen wat ze speelden.  Download: Programmaboekje 2023  

    – Veel luisterplezier! –

Wil je nog meer horen van eerder edities in de ‘INFO’ staan linkjes naar YouTube-filmpjes uit 2014 en 2016.

Klik op onderstaande link voor de download van:

INFO MUZIEKDAG HvH 2024

Inschrijfformulier Muziekdag HvH 2024

Reglement Muziekdag HvH 2024

Mochten er na alles gelezen te hebben toch nog vragen zijn, mail dan naar:  jpschot@upcmail.nl

Reacties zijn gesloten.