Muziekdag 15 april 2023

MUZIEKDAG 2023                                   

Op zaterdag 15 april begint om 10.30 uur in het Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ aan de Mercatorweg 50 in Hoek van Holland de 32e editie van de “Muziekdag Hoek van Holland”, die zal duren tot ca. 17.00 uur(prijsuitreiking) met tussen 12.15 en 13.00 uur een lunchpauze. Amateurmuzikanten, van jong tot oud, uit de regio en ver daarbuiten, laten u en de jury horen wat zij in hun mars hebben. Dit jaar vormen de pianisten wel de hoofdmoot, maar u kunt ook luisteren naar de klanken van: accordeon, blokfluit, dwarsfluit, hobo viool, altviool en ukelele.

Om ca. 16.30 uur wordt deze dag afgesloten met een concert door het duo Sonja Gruys & Earl Christy (blokfluit en theorbe), zij laten ons genieten van vroege barokmuziek.

Om de kosten hoeft u het niet te laten om deze dag en/of het afsluitend concert te bezoeken, want de toegang is gratis, alleen houden wij aan het eind van de dag na het afsluitend concert en de prijsuitreiking een deurcollecte ter bestrijding van de onkosten.

Deze dag, waar wij u hopen te ontmoeten, is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van Cultuur Concreet, het VSBfonds, Stichting Loswal ‘De Bonnen’ en het DeltaPort Donatiefonds, want zonder deze bijdragen is het niet meer mogelijk om zo´n dag te organiseren.

Klik op onderstaande link voor de download van:

Tijdschema Muziekdag 2023

Programmaboekje Muziekdag 2023

Geluidsfragmenten van 2022 zijn te beluisteren op: schotaudio.nl/muziekdag2022 – wachtwoord:  MuzD@g2022# , in het programmaboekje kun je lezen wat ze spelen.  – Veel luisterplezier! –                     

Verslag Muziekdag 2023

Geluidsfragmenten van 2023 zijn te beluisteren op: http://e.pc.cd/vwwotalK – wachtwoord:  DitwasdeMuz13kdag2023 , in het programmaboekje kun je lezen wat ze speelden – veel luisterplezier! –                                                                                

Mochten er na alles gelezen te hebben toch nog vragen zijn, mail dan naar:  jpschot@upcmail.nl

Reacties zijn gesloten.