Jaarconcert 1 april 2023

Uitnodiging jaarconcert 2023
Het bestuur van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging (EHAV), nodigt u uit voor ons jaarconcert welke gehouden zal worden op zaterdag 1 april 2023 in het ‘Huis van de Wijk’ “De Hoekstee”, aan de Mercatorweg 50 te Hoek van Holland. Wij zijn blij dat we ons concert weer kunnen houden en hopelijk, nu alles weer kan, in een goed gevulde zaal. Wij nodigen u dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Het concert begint, anders dan u van ons gewend bent, al om 19.30 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur.                                                                            

Wij kiezen jaarlijks een thema voor ons concert. Gezien het succes van het TV-programma ‘Chansons’ en het feit dat we veel Franse muziek in de kast hebben, leek het ons leuk om daarop in te haken. Met ons concert, dat het thema ‘Tour des Chansons’ heeft gekregen, hopen wij dicht bij het succes van het TV-programma te komen. Om dit te bereiken zijn we een unieke samenwerking aangegaan met de HAVO voor Muziek & Dans uit Rotterdam. Twee studenten zullen bij diverse stukken laten horen waartoe ze in staat zijn en brengen met hun zangtalenten de accordeonstukken naar een hoger plan. U moet dat zeker zelf komen beluisteren. Dus kom op 1 april naar ons concert in “De Hoekstee” en ….. laat u muzikaal verrassen!
Om het jaarconcert voor alle inwoners uit Hoek van Holland en daarbuitentoegankelijk te houden en iedereen een kans te geven om ons te zien en te horen spelen, vragen wij geen entree. Dit om een zo groot mogelijk publiek te laten genieten van dit stukje cultureel erfgoed. Aan het einde van het concert houden wij een vrijblijvende deurcollecte om daarmee de onkosten te bestrijden.
Er is ook een tombola, waarvoor u in de pauze loten (€ 1 per stuk) kunt kopen en mooie prijzen mee kunt winnen. Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om nog napraten in de foyer.
 
Wij hopen u graag op zaterdag 1 april 2023 te mogen verwelkomen.      

Reacties zijn gesloten.