Jaarconcert 13 april 2024

De beide orkesten van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging geven op zaterdag 13 april hun jaarconcert in het ‘Huis van de Wijk’ “De Hoekstee”, aan de Mercatorweg 50 in Hoek van Holland. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur.

Het thema van dit concert is: ‘EHAV in Concert alla Paula’, dit omdat Paula na de zomer al 25 jaar voor het A-orkest staat. Paula heeft voor dit concert dan ook nummers uitgekozen waar ze een band mee heeft. En ze had ook een wens, vorig jaar was de samenwerking met de twee jonge zangers haar zo bevallen, dat ze het fijn vond als die ook weer van de partij zouden zijn. En zij, maar ook u heeft geluk Marije en Pjotr wilden wel weer hun medewerking aan dit concert verlenen. Heeft u ze vorig jaar gemist, dan moet u zeker nu komen luisteren.

Dus kom op 13 april naar ons concert in “De Hoekstee” en ….. laat u muzikaal verrassen!

Om een zo groot mogelijk publiek te laten genieten van dit stukje cultureel erfgoed is de toegang gratis! We houden we aan einde van het concert een vrijblijvende deurcollecte om daarmee de onkosten te bestrijden.

Er is ook een tombola, waarvoor u in de pauze loten (€ 1 per stuk) kunt kopen en mooie prijzen mee kunt winnen. Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om nog na te praten in de foyer.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van CULTUUR CONCREET.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 13 april vanaf 19.00 uur in “De Hoekstee”!

Reacties zijn gesloten.